Trenger du et godt omsorgstilbud til de du er mest glad i?

La oss hjelpe deg!

Mange mennesker har foreldre eller andre familiemedlemmer som har kommet til det punktet i livet at de trenger hjelp til det meste gjennom dagen. Stadig flere familier har forstått at det finnes alternativer til det offentlige tilbudet, der både sted og innhold i tjenestene kan påvirkes.

Richard Skaar ThorsrudFamilien Skaar åpnet sine første eldrehjem i Sylling (Lier) for over 60 år siden, og i dag er det den 4. generasjonen som har overtatt ledelsen. Vår leder Richard Skaar Thorsrud begynte sin karriere i pleien, og han har jobbet i alle avdelingene før han tok over ledelsen fra sin mor for noen år siden. Under Richard har ett hjem blitt til åtte.

I dag er Villa Skaar en av de ledende aktørene innen eldreomsorg, og våre hjem drives etter en unik driftsfilosofi som sikrer våre beboere økt livskvalitet. Samtidig får du som pårørende en trygg og solid samarbeidspartner som brenner for å ta vare på dem du er mest glad i.

Les mer om filosofien her


Villa Skaar Frogner befinner seg i idylliske omgivelser midt i det fineste landbruksområdet i Lier kommune. Omringet av gårder har hjemmet vært forbundet med eldreomsorg i over 100 år. Med kort avstand fra Oslo Vest, Asker, Bærum og Drammen finner du oss på en rolig åsside med utsikt over Lierdalen.

DSC04978

Villa Skaar kjøpte eiendommen i 2018 og har brukt to år på å restaurere og oppgradere bygget. I dag fremstår det som et toppmoderne hjem for eldre, med et klassisk utseende som står i stil med byggets historie.

Sjekk beliggenhet og kjøreavstand til Villa Skaar Frogner her

 


Villa Skaar Kajalund ligger sentralt i bydel Ullern i Oslo, et steinkast fra CC Vest. Hjemmet ble en del av Villa Skaar i januar 2019 og har 30 private beboerrom fordelt på fire avdelinger. Alle rom har eget bad.

Kajalund-fasade2

Etter overtakelsen startet en omfattende oppussing av Villa Skaar Kajalund. Målet var å skape et hjemmekoselig lite hjem, med lune omgivelser og grønne uteområder.

Vi bygde også opp et eget kjøkken i hjertet av hjemmet, hvor dedikerte kokker lager hjemmelaget mat fra bunnen av.

Kajalund ble tidligere rangert som Oslos beste sykehjem i pårørendeundersøkelser. Det forplikter, og vi anstrenger oss for å leve opp til disse forventningene.

Sjekk beliggenhet og kjøreavstand til Villa Skaar Kajalund her

 

JEG VIL VITE MER (KLIKK HER)

Hvorfor Villa Skaar?

La oss gi deg 3 gode grunner!

#1  Skaarmodellen - mer tid med beboerne

Kanskje den største forskjellen mellom oss og andre hjem?
På Villa Skaar har vi organisert arbeidsdagen til våre ansatte slik at de er sammen med beboerne. Det betyr at jobben de skal gjøre skjer i beboernes miljø. Vi gjør det vi kan for å øke sosialiseringen og redusere tiden hvor beboerne er alene.
 
Se denne korte filmen for mer informasjon:

HubSpot Video
JEG VIL VITE MER (KLIKK HER)

#2  Matkonseptet - "Mat er vår beste medisin"

God gammeldags og hjemmelaget mat fra bunnen av, tilberedt på eget kjøkken.
Våre kokker skal sette sammen måltidene slik at de inneholder riktige næringsstoffer, dufter godt, og ikke minst ser delikat ut. Klarer vi dette kan vi garantere for økt livskvalitet og redusert behov for andre medisiner.

Se denne korte filmen for mer informasjon:

HubSpot Video

 

JEG VIL VITE MER (KLIKK HER)

#3  Aktivitetskonseptet - økt livskvalitet gjennom gode opplevelser


Trinn 3 i vår omsorgsmodell er aktiviteter, og i tillegg til Villa Skaars aktivitører er vi nok alene om å ha en dedikert friluftsleder som er ansatt kun for å organisere og gjennomføre turer for våre beboere.

Vi reiser på turer til hyggelige steder i nærområdet, restauranter, museer eller andre steder beboerne våre måtte ønske å besøke.

Se denne korte filmen for mer informasjon:

HubSpot Video

 

JEG VIL VITE MER (KLIKK HER)

Ta kontakt med oss for å avtale en visning

Vi har begrenset med plasser

Klikk på knappen ovenfor og fyll ut kontaktskjemaet så vil vi raskt ta kontakt med deg

Velkommen til Villa Skaar!